indlæser ...

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og leveringsvilkår

GENERELLE OPLYSNINGER

Led2car.dk Sønderborg ( En del af Als Biler)
CVR nr. 37 47 00 66
Påkjær 21, 6400 Sønderborg
E-mail: info@led2car.dk 
TLF. : +45 22 22 50 60

Etableringsår: 2013  


PRODUKTINFORMATION

På led2car.dk oplyses produkternes egenskaber. Eventuelle produktbeskrivelser eller brugervejledning medfølger ved køb af produktet. Hvis yderligere produkt informationer ønskes, er i velkommen til at kontakte os via vores mail info@led2car.dk  


BETALING

Alle priser er inkl. 25% moms, alle danske afgifter told mm. Priserne er dagspriser.  

På led2car.dk kan der betales med:  

VISA (Gebyr: 1,39,-)
VISA/Dankort (Gebyr: 1,39,-)
MasterCard (Paypal) (Gebyr: 0,00,-)
Visa Debit (Paypal) (Gebyr: 0,00,-)  

PÅ led2car.dk kan du også betale med bankoverførsel obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  Ved betaling via overførsel skal ordrenummer noteres i emne feltet.  

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.  

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra led2car.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.  


BESTILLING

På led2car.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Ved special køb, kan bestilling også foretages over telefonen.

Alle aftaler og bestillinger på hjemmesiden foregår på dansk. Ved bestilling af et produkt får du automatisk tilsendt en e-mail hvori ordrebekræftelsen samt aftalen mellem køber og sælger indgår.  

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@led2car.dk, men hvis du har oprettet et login hos os, kan du logge ind og se dine tidligere ordrebekræftelser.  


LEVERING

Levering og forsendelse af varen foregår med Post Danmark, medmindre andet er aftalt. Alle ordrer bliver pakket og afsendt hurtigst muligt, med leveringstid på 2-5 hverdage (forbehold tages ved højtider og feriedage). Ved afsendelse af det bestilte produkt, trækkes beløbet fra kundens konto.

I tilfælde af at du ikke modtager varen eller den er forsinket, bedes du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste til at rette op på fejlen. Ved køb af vare der ikke er på lager, vil leverings tiden være tilstrækkelig længere end de ovennævnte 2-5 hverdage.  


FRAGT

For at få dit produkt leveret skal du betale fragt. Prisen afhænger af pakkens størrelse og vægt, og kan derfor variere fra ordre til ordre. Post Danmarks leverings takster er gældende ved køb fra Led2car.dk  

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

39,- Ved ordre på max. 50g 
85,- ved ordre på over 500g eller ved ordre af høj værdi da varen/varerne bliver sendt med pakkelabel UDEN omdeling
99,- ved ordre på over 500g eller ved ordre af høj værdi da varen/varerne bliver sendt med pakkelabel MED omdeling

1,- ved køb for et beløb på mere end 699,- 

Vi leverer kun til Danmark.  


LOVGIVNING

Led2car.dk gør opmærksom på at nogle af produkterne i varesortimentet er ulovlige at bruge på offentlig vej ifølge dansk lovgivning. Disse vare er til Kørsel i udland, kørsel på bane eller udstilling. Kontakt venligst den lokale ordensmagt, hvis yderligere information ønskes. Hjemmesiden påtager sig ikke ansvar for eventuelle lovovertrædelser. Led2car.dk står ansvarlig for de til en hver tid gældende love, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang.  


REKLAMATIONSRET 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.  

Når du handler på led2car.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, led2car.dk har stillet dig i udsigt.  

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.  

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Led2car.dk Sønderborg ( En del af Als Biler )
Påkjær 21
6400 Sønderborg

Danmark  

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.  

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.  

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på led2car.dk.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (info@led2car.dk) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den retur. Den finder du medsendt nederst i din ordrebekræftelse. Standardfortrydelsesformularen kan findes nederst på denne side. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.  


RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.  

Varer undtaget fortrydelsesretten 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:  

1. udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,  

2. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,  

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.  

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.  

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Led2car.dk Sønderborg ( En del af Als Biler )
Påkjær 21
6400 Sønderborg Danmark  

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dog kun mod forud indgåede aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen  

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.    

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på led2car.dk, har vi brug for følgende oplysninger:  

Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Led2car.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  

Direktøren for Led2car.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.  

Den dataansvarlige på led2car.dk er gundlæggeren af led2car Mohammed Al-Naeemy 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.    

Oplysninger afgivet til led2car.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Led2car.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Led2car.dk via e-mail (info@led2car.dk).  


KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mohammed Adil Omer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet på kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (kontakt oplysninger: Carl Jacobsenvej 35, 2500 Valby, E-mail: kfst@kfst.dk, tlf.: 41 71 50 00 (Hverdage 9-16)).